VROOM ADVIES

Wie zijn wij?

VROOM ADVIES is een kleinschalig en professioneel loopbaanadviesbureau. VROOM ADVIES heeft veel ervaring in loopbaanvraagstukken, personeel en organisatie. VROOM ADVIES is opgericht vanuit de wens loopbaanvraagstukken op een andere manier te benaderen. Een meer informele manier, met een grote dosis betrokkenheid bij kandidaat en de organisatie. In dat kader biedt VROOM ADVIES maatwerk.

Door veel ervaring op de arneidsmarkt staat VROOM ADVIES garant voor een professionele en doelgerichte aanpak, vanuit een positieve insteek. In een informele sfeer werken we aan concrete en praktisch bruikbare resultaten, die de nieuwe loopbaan in beweging brengt of de organisatie een nieuwe impuls geeft. VROOM ADVIES werkt voor zowel voor bedrijven als voor particulieren. 

VROOM ADVIES heeft jarenlange ervaring op het gebied van loopbaan en arbeidsvraagstukken en gebruikt deze ervaring om samen met u tot een gerichte oplossing voor uw vraagstuk te komen. Hij weet wat er speelt op de arbeidsmarkt, en door een voortdurende persoonlijke ontwikkeling blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat u altijd een vakbekwaam en gedreven adviseur tegenover u heeft.

Onze ondersteuning voor u.